pondelok 17. júna 2013

Áno, áno, áno ... Nie?


 



  




  
  

 





Áno, znova nadišiel ten čarovný čas, kedy sa mi prostredníctvom vyvolania filmu vrátili spomienky na niektoré veci, ktoré by v mojej mysli možno časom upadli do zabudnutia (fanky džangl toalety na Florenci k nim ale rozhodne nepatria, tie sa jednoducho vryjú)
Áno, mám rada Devínsku aj s kolotočmi (najmä keď tak dômyselne farebne ladia s majstrovsky vydizajnovými zateplenými panelákmi)
Áno, fóbiu z prepadnutia sa na eskalátoroch vykrývam fotografickým záujmom o ne
Áno, mám nový bicykel, pri ktorom sa ľudia v meste síce pousmejú (no oni nevedia, aký je ľahký a spratnosťou tromfnem aj skladací kočík.)
Nie, McDonald v takomto hojnom obsadení nieje každodennou záležitosťou.

Ďakujem Vám inakšie za priazeň!

8 komentárov:

  1. aký je a odkiaľ je ten bicykel? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aaaaaa konečne fotkyyyyy
    vyzeráte úžasneee ty aj bycikel <3
    ináč ja som už frí tak musíme niečo podniknúť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dakujeem, je to tento: http://www.insportline.sk/3997/skladaci-bicykel-rank-misto-model-2012 a zatial som s ním nadmieru spokojná, hlavne kvôli tej praktičnosti :)
    Maya: jaaa takisto, pisem ti!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. z prvej fotky nemôžem, všetky sú také presvetlené a príjemné, tá červená motorka alebo skúter alebo čo je to je super.<33

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělé kolo! A ta tvoje ofinka! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najviac sa mi páči fotka: Prvá, tretia, piata, šiesta, ôsma, desiata atď. Už sa mi to nechce počítať :DDD Ten psík je strašne zlatý a tie eskalátory si nádherne odfotila. McDonald :33 Milujem ho :D :)

    OdpovedaťOdstrániť