piatok 27. apríla 2012

my daily bread.part.one

príďte v utorok na Kreatívne. Dávajú tam kávu zadarmo.....       


.... a sú tam samí kreatívni ľudia. A áno, aj chlebíčky.
Potom chojte do Trnavy na pána. to si dovol taký luxus!
...tam sa totiž na WC nájdu aj takéto dverové odkazy. Niekedy to treba pripomenúť :)
kávä bez biscotti. už druhý krát!
Terry dnes vkročila na Zelenú uličku. A áno, stále je zelená :)

 
Kreatívne ráno. 
Je to ozaj príjemná experience, každý druhý utorok sa hneď z rána naladiť tak príjemne, etericko - harmonicky a niečo nové sa aj dozvedieť. Ja mávam utorky plne nabité, hneď z KC utekám na vlak, a ten ma nikdy nesklame. Vlak je plný prekvapení. Okrem ľudí a zaujímavých situácií sa tam dá všeličoho možnieho vidieť aj na toaletách. Nenavštevujem ich z hygienických, alebo skôr nehygienických dôvodov často, ale pivo je pivo. Po ňom musíš a musíš. Piata fotka je práve z takejto chvíľky. Odkaz na dverách s myšlienkou, ktorá je už možno klišé, ale predsa...V niektorých neslávnych životných momentoch je potrebné, aby sme niečo takéto zhliadli. Neraz nás to môže rozhýbať, posunúť vpred, podnietiť neodkladať veci, odhodlať k činom. A tak by to malo byť! Veď nieje čo stratiť a neskôr už môže byť neskoro....Čiže autorovi thumbs up!

A čo ma dnes (okrem iného, nemilého) milo prekvapilo bolo objavenie tzv. Zelenej uličky v centre Bratislavy, po ktorej som sa mohla s Terry poprechodiť. Ešte za horúca :)
Takto by to mohlo byť všade a ľudia by museli chodiť bosí.
Amen.



piatok 13. apríla 2012

piatok trinásteho.




...nech je len pojem.

Toď nejaké to motto na apríl. Kliché, možno, ale dobré! Keďže my sa už dnes máme líp než zítra, riadila som sa tým aj v marci. Vlastne posledný polrok.
Never mind, prinášam sem aj nejaké marcovo- apríľové momenty. Tie prvotné a najlepšie sa aj tak nikdy nezachytia foťákom. Vtedy sa vychutnáva a nefotí. Fotoaparát nech je vždy o krok pozadu. Tak to má byť. Fotky nám v noci sny nespravia. Hlava áno. A nesnívať? To by bola veľká škoda!


unexpected rain? yes!























Beřtík cícíci se jak stár

Good idea
.
.






cez kopirák. motto mesta NMnV (neplatí len pre túto vekovú kategóriu)


zapôsobil

premosťujeme


trinástka... but this one makes me happy :)


 
Btw čo takto fiffba ?